Wie zijn we?

 Qui sommes-nous?

 Who are we?

 Wer sind wir?

      

  

 

 

 

 

Wij bieden expressieworkshops aan voor leerlingen en leerkrachten, studenten en docenten. We werken het liefst met minimaal 12 en maximaal 20 deelnemers.

 

 

NIEUW! Expressieworkshops voor kleuters

eventueel in combinatie met  'SNIF!'

 

We stellen een workshop op maat samen, rond expressie, beweging, muziek en beeld. Aan bod komen: relevante woordenschat, verhalen, liedjes, knutsel- en spreekopdrachten. Indien gewenst leggen we de focus op één onderwerp, bijvoorbeeld op beweging of muziek. We werken altijd rond een thema. Bijvoorbeeld: ziek zijn, vriendschap, dieren, fruit en groenten, prinsen en prinsessen. Er is een combinatie mogelijk van de theatervoorstelling 'SNIF!' en een of meer workshops. 

 

 

Workshops voor wie Nederlands doceert

van basisschool tot hoger onderwijs

 

Op een praktische manier laten we u zien hoe u dramatische expressie kunt gebruiken in uw lessen. We spelen taal- en toneelspelletjes en geven u tips om die ook in de klas te gaan spelen. We werken onder andere met dramatische teksten en gedichten, en laten u zien hoe u die kunt gebruiken om in de klas op een leuke en motiverende manier aan spreekvaardigheid, uitspraak of intonatie te werken. De precieze inhoud van de workshop bepalen we van tevoren in onderling overleg.

 

 

Workshops voor wie Nederlands leert

in het middelbaar of hoger onderwijs

 

We spelen taal- en toneelspelletjes en moedigen de deelnemers onder andere via rollenspelen aan om te praten. Met behulp van communicatieve opdrachten, dramatische teksten en gedichten werken we op een leuke en motiverende manier aan spreekvaardigheid, uitspraak of intonatie. De precieze inhoud van de workshop hangt af van het niveau van de deelnemers. Van tevoren kunnen we de inhoud in onderling overleg bepalen. Op aanvraag kunnen we de workshop afsluiten met een kort optreden, waarbij we op een speelse manier een aantal gedichten tot leven brengen.

 

Hoeveel kost het?

 

De prijs varieert van 200 tot 350 euro, afhankelijk van de duur en het soort workshop. Laat ons gerust weten wat u wilt, of vraag meer informatie. Vlaamse scholen kunnen ons uitnodigen in het kader van het Dynamo 3 Project.